ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ελένη Παπαθανασίου

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ" / ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ιάσονας Αποστολάκης

Μοιραστείτε το:        
 
  


γαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Πήρα την απόφαση να συστρατευτώ, να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση και να θέσω υποψηφιότητα ζητώντας την εμπιστοσύνη και τη ψήφο σας για Δημοτική Σύμβουλος Βόλου, με τη Δημοτική Κίνηση, ΜΑΖΙ για τον ΒΟΛΟ και τον επικεφαλής της, νέο επιστήμονα με τεχνογνωσία και όραμα ΙΑΣΟΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, γιατί θεωρώ πως ο ΒΟΛΟΣ μας, πόλη του πολιτισμού, της ανάπτυξης, του αθλητισμού μα κυρίως των ανοιχτών οριζόντων, θα πρέπει να επανέλθει στην κανονικότητα και να αξιοποιήσει με ήθος, δυναμισμό και αποτελεσματικότητα τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας.

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε και θα πετύχουμε

Για να λάμψει ο ΒΟΛΟΣ, της ανάπτυξης, της ισότητας των δύο φύλων και της αλληλεγγύης

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με μπροστάρηδες τους νέους ανθρώπους, συνταξιδιώτες σ’ ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας για τον ΒΟΛΟ που ονειρευόμαστε

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για τον Βόλο του πολιτισμού και του αθλητισμού

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να υπάρξει δυναμική και πολυπληθής γυναικεία παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΜΑΖΙ για τον ΒΟΛΟ λοιπόν, για ν’ αποτρέψουμε την κατασκευή εργοστασίου SRF από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή και την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ, γιατί απλά, δικαιούμαστε να αναπνέουμε καθαρό αέρα εμείς και τα παιδιά μας.

ΜΑΖΙ για τον ΒΟΛΟ με Δήμαρχο τον ΙΑΣΟΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ανατροπή του Μαΐου…


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, με μπροστάρηδες τους νέους ανθρώπους, συνταξιδιώτες σ’ ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας για τον ΒΟΛΟ που ονειρευόμαστε

 

 

Ποιά είναι η Ελένη Παπαθανασίου... 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο.

Σπούδασε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου και μέλος Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Διετέλεσε για 15 χρόνια Αρχισυντάκτρια του Αθλητικού Τμήματος της εφημερίδας «ΘΕΣΣΑΛΙΑ» του Βόλου όπου εργάστηκε 22 χρόνια, μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στερεάς και Εύβοιας, μέλος του Δ.Σ. του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΘΣτΕΕ

Διετέλεσε Διευθύντρια Επικοινωνίας και αναπληρώτρια city manager στο Βόλο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, αντιπρόεδρος του Γ.Σ. Βόλου και του Α.Σ Δημητριάς. Επίσης διετέλεσε επί πενταετία πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Γυμνασίου Βόλου.

Έχει βραβευτεί από δεκάδες σωματεία και φορείς για την προσφορά της στον αθλητισμό, όπως και από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου και πρόσφατα από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης. *Αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και στο Παλαιό Φάληρο, ενώ ασχολείται ενεργά με την προπονητική στο μπάσκετ, έχοντας φτάσει, όντας στο προπονητικό τιμ με την Εθνική ομάδα νεανίδων στην 5η θέση στην Ευρώπη και με την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στις «16» φιναλίστ του Λιλιάνα Ρονκέτι. Έχει διατελέσει Ομοσπονδιακή προπονήτρια μπάσκετ, όπως και περιφερειακή προπονήτρια Θεσσαλίας.

Διετέλεσε Νομαρχιακή Σύμβουλος, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Μαγνησίας και Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Έχει έντονη κοινωνική δράση. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ φωτογραφίες της έχουν βραβευθεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας. Πρόσφατα πραγματοποίησε την 1η ατομική της έκθεση φωτογραφίας «Βόλος η πόλη μου», τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν για την αγορά λεωφορείου για τους μαθητές με αναπηρία του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Αποστολάκη κι έχουν δυο γιους, τον Αλέξανδρο και τον Νικόλα.

 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Δημοσιογράφος

ΙΔΙΟΤΗΤΑ
Προπονήτρια μπάσκετ / Φωτογράφος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ. 6945411031
Email

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Facebook    

   ΑΡΘΡΑ   

....................................................................

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Μοιραστείτε το: