ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Θέκλα Καμμένου

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
"ΒΟΛΟΣ, ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ" / ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Νάνσυ Καπούλα

Μοιραστείτε το:        
 
  


ατεβαίνω στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό "Βόλος, Έξυπνη Πόλη" και την Υποψήφια Δήμαρχο Νάνσυ Καπούλα, γιατί θεωρώ ότι ήρθε η ώρα ο Βόλος να αποκτήσει εξωστρέφεια, καινοτομία, εύκολη καθημερινότητα, έξυπνους δημότες, προσβάσεις για όλους, συνεργασίες, ανάδειξη των σημείων που μας κάνουν διαφορετικούς, υποδομές που θα διευκολύνουν την ζωή όλων μας.

Ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε μαζί τις προϋποθέσεις ώστε να βρεί ο Βόλος την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει και να εξελιχθεί σε όλους τους οικονομικούς, κοινωνικοπολιτικούς τομείς. 


Πιστεύω ότι η εξειδίκευσή μου σε θέματα Τουρισμού θα βοηθήσει ώστε να αναδείξουμε τον Βόλο σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό της "'Αλλης Ελλάδας"...

 

 

 

Ποιά είναι η Θέκλα Καμμένου...

ΣΠΟΥΔΕΣ

BSc (Hons) HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT του Πανεπιστημίου MIDDLESEX  της Αγγλίας.

MSc TOURISM MANAGEMENT του Πανεπιστημίου SURREY της Αγγλίας.

 

EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συνιδιοκτήτρια του FOUR WAYS TRAVEL, 28ης Οκτωβρίου 187 & Γαμβέτα, Βόλος.

Από το 2001 είμαι εταίρος της οικογενειακής επιχείρησης FOUR WAYS TRAVEL ΕΠΕ, και κατέχω θέση Managing Director. Πιο συγκεκριμένα είμαι υπεύθυνη για το τμήμα του incoming τουρισμού, με ειδίκευση στα συμβόλαια με ξενοδοχεία, προγραμματισμό και operation, και την εξυπηρέτηση αεροσκαφών στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καθώς επίσης και του outgoing, marketing and sales  department.

Tο 2001 ιδρύσαμε την ΑΛΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΠΕ, με ειδικότητα στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού.  Η ιδιόκτητη μας θαλαμηγός – ΙΛΙΑΣ – ένα ξύλινο gullet εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησης με κρουαζιέρες στον Παγασητικό. 

Το Μάιο του 2008 η εταιρία μας επεκτάθηκε στο χώρο των Τουριστικών Κατοικιών με την δημιουργία 3 πολυτελών βιλών, για τουριστική αποκλειστικά χρήση, στην περιοχή Αφήσσου του Πηλίου.  Το ΟLIVE GROVE VILLAS project είναι το καινούριο "μωρό" των επιχειρήσεων μας και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτές.

 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Τουριστικός Πράκτορας

ΙΔΙΟΤΗΤΑ
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Μαγνησίας / Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ. 2421021607
Κιν. 6972624653
Email

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Facebook       Twitter

   ΑΡΘΡΑ   


....................................................................

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


Μοιραστείτε το: