ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Αριστοφάνης Σμπάρδος

ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ
"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ" / ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Ιάσονας Αποστολάκης

Μοιραστείτε το:        
 
  


αζί για τον Βόλο» που ονειρευόμαστε, με αισιοδοξία και όραμα για το αύριο, για να επιστρέψουμε το Δήμο μας σε όλους τους πολίτες. Χωρίς διακρίσεις, ισότιμα, με υπευθυνότητα και ανθρωπιά, ώστε να επανέλθει η αξιοκρατία στην πόλη μας. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Είμαστε πολίτες ενεργοί με όραμα, ελπίδα, πάθος και διάθεση να δουλέψουμε για το καλό της πόλης μας.

Συστρατεύομαι με τον Ιάσονα Αποστολάκη αναλαμβάνοντας μια δέσμευση: Να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για μία πόλη που θα φτιάξουμε όλοι μαζί και θα έχει ως προτεραιότητα τις ανάγκες των πολιτών της.
 


Μια πόλη με ευρωπαϊκό χαρακτήρα, δημοκρατική και προοδευτική. Μια πόλη όπου η βία και ο φασισμός δεv θα έχουν θέση

Όλοι Μαζί για ένα Δήμο που θα αναλάβει:

 • τη διασφάλιση της δημοκρατικότητας, με διάλογο και συμμετοχή του δημότη, ώστε να εισακούγονται οι απόψεις και προτάσεις του,
   
 • τη στήριξη και αναβάθμιση όλων των γειτονιών, συνοικιών και χωριών,
   
 • τη σωστή διαχείριση της ύδρευσης για ποιοτικό και οικονομικό νερό,
   
 • αναπτυξιακό σχεδιασμό, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες και ανθρώπινο δυναμικό,
   
 • τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας με σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, φιλική προς το περιβάλλον, εκφράζοντας πλήρη αντίθεση στην κατασκευή ή εγκατάσταση εργοστασίων παραγωγής SRF ή RDF, καθώς δεν υπάρχουν αξιόπιστες και τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες,
   
 • την ανάπτυξη προγραμμάτων πρόληψης, αγωγής και προαγωγής της δημόσιας υγείας, στήριξης των ευπαθών ομάδων, προάσπισης των δικαιωμάτων των ΑμεΑ και ισότιμης πρόσβασης των πολιτών σε δημόσιους υγειονομικούς φορείς, ώστε να παρέχεται ποιοτική και ισότιμη υγεία, χωρίς διακρίσεις, για όλους τους πολίτες,
   
 • τη διασφάλιση της σωστής διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, την ανάπτυξη προγραμμάτων μαζικού και τουριστικού αθλητισμού και την αξιοποίηση αθλητικών εγκαταστάσεων.  

 

 

 

 

  

Ποιος είναι ο Αριστοφάνης Σμπάρδος...

Είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Βόλου στη Δημοτική Ενότητα της Νέας Ιωνίας, με τη Δημοτική Κίνηση ''Μαζί για τον Βόλο''.

Ιατρός στο επάγγελμα, ζει και εργάζεται στην πόλη του Βόλου.

Είναι 47 ετών, παντρεμένος με την κ. Θέου Ζωή, Οικογενειακό Ιατρό με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής, η οποία εργάζεται ως Υπεύθυνη Συντονισμού στην Τ.ΟΜ.Υ. Ιωλκού Βόλου και έχει 2 αγοράκια, 8 και 10 ετών.

Είναι Ιατρός με ειδικότητα Γενικής Ιατρικής, Επιμελητής στο Π.Ε.Δ.Υ. από το 2015 και εργάζεται ως Οικογενειακός Ιατρός στην Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Ιωνίας Βόλου από τον Ιανουάριο του 2018, όπου κατέχει τη θέση του Υπεύθυνου Συντονισμού Λειτουργίας της.

Τελείωσε την ειδικότητά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Την περίοδο της ειδίκευσής του στη Χαλκιδική, επιτέλεσε Πρόεδρος του «Σωματείου Ειδικευομένων Ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής», Γενικός Γραμματέας της «Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Χαλκιδικής» και Μέλος του «Επιστημονικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής».

Ομιλεί 3 γλώσσες, Αγγλικά, Σέρβο - Κροατικά και Νορβηγικά.

Έχει μετεκπαιδευτεί στη «Διαχείριση Ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη», στη Διαβητολογική Εταιρεία Βορείου Ελλάδας και στην «Επείγουσα Προνοσοκομειακή Ιατρική» στο Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης.

Επίσης, κατέχει πιστοποιήσεις στην «Εξειδικευμένη Υποστήριξη της Ζωής» από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, στην «Αντιμετώπιση Τραυματία Αθλητή» και στην «Επείγουσα Διαλογή σε Μαζικά Ατυχήματα Χώρων Άθλησης» από το Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλητιάτρων.
 


Την περίοδο που διανύουμε φοιτά στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Ιατρικής της Θεσσαλίας (Joint Degree) σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, ώστε να αποκτήσει τον τίτλο Μεταπτυχιακού Εξειδίκευσης στη «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων»


.

 

 

 

 


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
Γενικός - Οικογενειακός Ιατρός, Υπεύθυνος Συντονισμού Λειτουργίας 3ης Τ.ΟΜ.Υ. Ν. Ιωνίας Βόλου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τηλ. 6938122968
Email

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
Facebook    

   ΑΡΘΡΑ   

 ....................................................................

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

 

Μοιραστείτε το: