ΕΙΔΗΣΕΙΣ

In Brief...

Ειδήσεις εν συντομία

Μοιραστείτε το:        
 


*Δημοσιεύουμε νέα από την προεκλογική κίνηση όλων των συνδυασμών. Στείλτε μας τη συνοπτική είδηση στο: info@entosvolos.gr
  


Η αυτοδιοικητική παράταξη "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ" με επικεφαλής τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, προχώρησε σήμερα στην υποβολή της υποψηφιότητας του συνδυασμού στο Πρωτοδικείο Βόλου.

Proeklogika.GR /// 02.05.2019

Το πρόγραμμα του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, για τη Νέα Ιωνία, θα παρουσιάσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου Απόστολος Δημ. Παπαδούλης, σε συγκέντρωση, τη Δευτέρα 6 Μαΐου, στις 7μ.μ., στο «Μεταξουργείο».

Proeklogika.GR /// 02.05.2019

Ο βιομήχανος Κώστας Λούλης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τη δημοτική παράταξη του Αχιλλέα Μπέου. Την πρώτη κίνηση έκανε ο ίδιος ο Κ. Λούλης και έγινε στη συνέχεια αποδεκτή από τον δήμαρχο Βόλου.

Proeklogika.GR /// 25.04.2019

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ", το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στην οδό Γρ. Λαμπράκη 4, στα Παλαιά.

Proeklogika.GR /// 18.04.2019

Σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου, μετά τις 7.30 μμ, ο Ιάσονας Αποστολάκης εγκαινιάζει το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ". Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στη διεύθυνση Δημητριάδος 178Α με Όγλ.

Proeklogika.GR /// 18.04.2019

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «Ελληνική Λύση», το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, θα είναι ο Παύλος Μαρκάκης. Ο Βολιώτης πρώην βουλευτής σε δήλωσή του ανέφερε: Θα είναι μια ευκαιρία για μένα να απευθυνθώ, εκτός από την Μαγνησία, σε όλη την πατρίδα μας για να μεταφέρω τα μηνύματα, τις αρχές και της αξίες που πρεσβεύει η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ", ώστε όλο και περισσότεροι Έλληνες να την εμπιστευτούν και να στείλουν στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανθρώπους που να υπερασπίζονται μόνο το συμφέρον της χώρας μας, χωρίς εντολές και χειραγωγήσεις.

Proeklogika.GR /// 16.04.2019

Την Δευτέρα 15/04, στις 7.30 μ.μ., o υπ. δήμαρχος Απόστολος Παπαδούλης εγκαινιάζει το Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, στην οδό Δημητριάδος 134 με Σπυρίδη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού "προβλέπονται εγκαίνια χαμηλών τόνων, για να μην επιβαρύνουμε και άλλο το κυκλοφοριακό πρόβλημα του πολύπαθου Βόλου, που ταλαιπωρείται προεκλογικά".

Proeklogika.GR /// 14.04.2019

TEΛΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ… ΜΕΝΕΙ!
Την αναστολή μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από το Στ. Γεωργούλα, μέχρι νεωτέρας, ανακοίνωσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην επίσημη ιστοσελίδα του, με μια λιτή ανάρτηση: “Γνωρίζεται ότι οι διαδικασίες για τη μετακίνηση της 32 ΤΑΞΠΝ από την περιοχή του Βόλου αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας.”

Proeklogika.GR /// 10.04.2019

Τη νέα σελίδα του εγκαινίασε o Ιάσονας Αποστολάκης. Επισκεφτείτε το www.iasonasapostolakis.gr και μάθετε περισσότερα σχετικά με την κίνηση, τους υποψηφίους και το πρόγραμμα του συνδυασμού "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ".

Proeklogika.GR /// 10.04.2019

Η Φούλη Τσιώμου θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Βόλου, στο πλευρό του Απόστολου Δ. Παπαδούλη. Η Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής στη Μαγνησία, εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΒΟΛΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και στηρίζει την υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Βόλου.

Proeklogika.GR /// 10.04.2019

  1  2  3  από 3 
Μοιραστείτε το: