Ποιοί είμαστε

Ποιοι ΔΕΝ είμαστε...

Δεν είμαστε “στρατευμένοι δημοσιογράφοι”. Δεν υπηρετούμε τα συμφέροντα κανενός προσώπου, συνδυασμού, κόμματος. Δεν είμαστε εκείνοι που χρησιμοποιούν το Μέσον για να επηρεάσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την γνώμη σας και εν τέλει την τελική σας απόφαση για το ποιοί θα μας εκπροσωπήσουν σε τοπικό, εθνικό επίπεδο. Έχουμε τα πιστεύω μας, τα κρατάμε για τον εαυτό μας.
 
 
 
Είμαστε...
Ενεργοί πολίτες που πιστεύουμε ότι παρά τον εκφυλισμό της πολιτικής ζωής, πρέπει να έχουμε ή να αποκτήσουμε συνειδητοποιημένη άποψη ώστε η ψήφος μας να είναι υπεύθυνη, γιατί αυτή θα επηρεάσει τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας για τα επόμενα χρόνια. Eίμαστε οι άνθρωποι του ENTOS. Του Μέσου που για 22 χρόνια "υπηρετεί" την πόλη με αξιοπρέπεια και σεβασμό.
 
 
 
Επιδιώκουμε...
Μέσα από το Proeklogika.gr να παρουσιάσουμε με τελείως αντικειμενικό τρόπο τόσο τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων όσο και τους ίδιους τους υποψήφιους ώστε να γνωρίζετε ποιοί είναι εκείνοι που ζητούν την ψήφο μας. Απόψεις, γνώμες και ιδέες των αναγνωστών μας είναι ευπρόσδεκτες, αρκεί να ακολουθούν τον αξιοπρεπή δημόσιο λόγο.
 
 
 
Ελπίζουμε...
Να φανούμε χρήσιμοι βοηθώντας με τις πληροφορίες μας τους υγιώς σκεπτόμενους συμπολίτες μας, στην τελική τους απόφαση.
 
 
 
 
 
Για το ENTOS και το Proeklogika.gr
Σωτήρης Παρασκευάς
 

 

 


Πώς δουλεύειΤο site περιλαμβάνει 4 κύριες ενότητες:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ  όπου παρουσιάζονται τα νέα και οι προεκλογικές κινήσεις των Υποψηφίων.

ΑΠΟΨΕΙΣ  όπου φιλοξενούνται -επωνύμως- γνώμες των αναγνωστών.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ  με τους Υποψηφίους. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  για όλες τις υποψηφιότητες.

Φιλοξενούνται οι συμμετέχοντες των εκλογών, δίνοντας τη δυνατότητα στους ψηφοφόρους να τους γνωρίσουν καλύτερα αλλά και να σχηματίσουν μία συγκριτική εικόνα γι αυτούς πριν την τελική τους απόφαση. Η συγκεντρωτική παρουσίαση των Υποψηφίων γίνεται σε διάφορες βαθμίδες, με δυνατότητα επιλογής ΜΟΝΟ του δήμου ή ΜΟΝΟ του συνδυασμού που αναζητά ο επισκέπτης του site. 
Σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται και το Ψηφοδέλτιο του συνδυασμού με όλα τα ονόματα. Όλοι οι Υποψήφιοι έχουν τη δική τους, Προσωπική Σελίδα.

* Να τονιστεί ότι η προβολή μέσω banners των υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής επικαιρότητας από το Proeklogika.GR για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

 
 
 
Επικοινωνία

28ης Οκτωβρίου 85, 383 33 Βόλος
Τ. 24210 33114
info@entosvolos.gr
 
 
 
 

 

Μοιραστείτε το: